6 Ocak 2016 Çarşamba

Daemon Tools

Daemon Tools ne işe yarar ? Nasıl Kullanılır ?

Daemon Tools’u duymayanınız kalmamıştır. Bu yazıyı yinede duymayanlar için yazıyorum, tabi duydum diye de okumamazlık yapmayın :) Oradan buradan toparlayıp yazacaktım. Dedim o kadar zor mu kendim ellerimle yazayım :) Şimdi gelelim şu konuya.

Daemon Tools nedir ?

Daemon tools bir bakıma bilgisayarı kandırma programı gibi bir şeydir. Adamın biri bir oyunu alır onu cracklar partlara ayırır felan sonra en son .iso şekline getirir. Onu yükler internete bizde o dosyayı indirip Daemon Tools programı ile açarız ve karşımıza sanki bilgisayara bir CD/DVD takmışız gibi bir ekran gelir. İşte buna da sanal sürücü denir.

Daemon Tools’un yararları nelerdir ?

  • Erişim hızı CD/DVD’lere göre daha hızlıdır. Çünkü; bir CD/DVD taktığınızda çizikler yada vs. bozukluklar olabilir. Eğer siz bunu Daemon Tools’tan açarsanız. Bilgisayar bu dosyayı hard diskinden okuduğu için daha hızlı olur.
  • Laptop kullanıcıları eğer oyun, film vs. yüklemek felan isterse CD/DVD taktığında bu extra pil gücüne neden olur ve pil kullanım süresi azalır. Eğer Daemon Tools kullanarak bu işlemi gerçekleştirirseniz extra bir güç kaybına neden olmaz.

Daemon Tools nasıl kullanılır ?

Bu yazıyı yazmamın amacı bu video ve birçok insanın Daemon Tools’un nasıl kullanıldığını sormalarıydı. Bu videonun özelliği, internette dolaşan resimli anlatımlara ve videolu anlatımlara göre daha yeni olması, buyrun, Daemon Tools’un nasıl kullanıldığını açıkladığım video, iyi seyirler. Yapamadığınız bir yer olursa, bu gönderi altına yorum bırakabilirsiniz. Videodaki yazıları daha rahat okuyabilmeniz için videoyu Tam Ekranizlemenizi tavsiye ederim.
Alternatif Link: >Tıkla<

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 OyunTv.