4 Ocak 2016 Pazartesi

Agar.io

Evet son günlerin en popüler oyunu agar.io nun tanıtımı için karşınızdayız.
Bu konumuzda agar.io oyununun nasıl oynandığına dair ve oyun hakkında kısa bilgiler vermeye çalışacağım.
Öncelikle oyunu oynayacağımız adresi veriyim aşağıda;
Girişte açılan pencerede
Nick kısmına balonunuzun üzerinde gözükmesini istediğiniz ismi yazıyorsunuz.
Select a Region kısmından bölgemizi seçiyoruz.
Daha sonra play tuşuna bastığınızda oyuna başlayabilirsiniz. Diğer ayarlar ile alakalı birazdan tekrar bilgi vereceğim. Önce biraz oyun hakkında bahsedelim.

Agar.İo oyununun amacı nedir ?

Agar.io oyununda ki amaç balonunuzu kendinizden ufak balonları yiyerek büyütmek ve en büyük balon olup oyunda 1. sıraya çıkmak.

Agar.io oyunu nasıl oynanır ? Hangi tuşlarla oynanır ?

Oyun mause ile oynanıyor ana hattında. Mause ile topların üzerine yönlenerek yiyebilirsiniz.
Aynı zamanda Space tuşu ile topunuzu ikiye bölebilirsiniz. (Böylelikle yarınızdan daha ufak bir top varsa birden üzerine zıplayıp onu yutabilirsiniz) Bölündükten sonra birleşmek için herhangi bir şey yapmanıza gerek yok. Yaklaşık 1 dakika sonra toplar kendiliğinden birleşicektir.
W tuşu ile ise topunuzdan ufak parçalar atabilirsiniz. Böylelikle başkasını veya oyunda yer alan yeşil mayınları feedleyebilirsiniz.

Agar.io oyunu taktikleri

Baktınız sizin balonu birisi yutacak artık eminsiniz :) Space tuşuna basıp ikiye bölünün en azından yarınızı kurtarmış olursunuz.
Büyük bir balonu yok etmek için mayınların arkasına geçip karşınıza mayını ve topu alıp w tuşuna ard arda basın. Böylelikle mayından bir parça kopup büyük topa gidecek ve birden küçük toplara bölünecek onları yiyerek hızlıca büyüyebilirsiniz.




                              AGAR İO OYNAMAK İÇİN TIKLAYIN

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 OyunTv.